Hotel Services

 

 

Een ultieme gastbeleving is het doel dat elk hotel wil behalen. Wij dragen bij aan een optimale beleving door kwaliteit te leveren. Dit doen wij door onzichtbaar zichtbaar te zijn. Ons werk spreekt voor zich, ook als wij er niet zijn. Wij zorgen ervoor dat de gasten iedere dag weer gebruik kunnen maken van schone voorzieningen, de kamers weer volledig schoon gemaakt worden en uw entree uw visitekaartje blijft. Wij kunnen voor u de volledige schoonmaak van uw hotel uit handen nemen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent en wij blijven zorgen dat alles er schoon en verzorgd uit ziet.

Wij bieden verschillende diensten aan als het gaat om hotelschoonmaak. Zo leveren wij uitstekend werk op gebieden als housekeeping, public area en stewarding. Van het management tot room attendants. Van schoonmaak tot kwaliteitswaarborging. Een schoon hotel is onze zorg.

Ook productiviteit blijft een uitdaging binnen de hotelbranche. Het verhogen van de betrokkenheid en verlagen van ziekteverzuim is een goed begin voor het verhogen van de productiviteit, maar wij gaan net dat stapje verder voor onze klanten.

Wij werken met een innovatieve tool waarop de productiviteit van werknemers gemonitord en gemeten wordt. Dit zorgt voor inzicht in de huidige productiviteit en de kansen voor optimalisaties. Zo stimuleren wij de productiviteit van onze werknemers door een beloningssysteem te koppelen aan deze tool. Dit zorgt voor verhoogde productiviteit en motivatie bij ons personeel.

Hoe kunnen wij u helpen?

11 + 2 =

BEL ME NU
Share This