Werving & Selectie

 

Al geruime tijd richten wij ons op het leveren van de geschikte kandidaten in de hotelbranche. Dit is altijd maatwerk. Brink Dienstverlening heeft de know how, het netwerk en de juiste kanalen in pacht om de geschikte kandidaat te vinden die voldoet aan de wensen van de klant. Mede hierom kregen wij vanuit onze klanten steeds vaker de vraag naar ondersteuning bij het vervullen van vaste posities en hebben wij besloten Werving & Selectie aan ons portfolio toe te voegen.

 

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van personeel voor de sectoren schoonmaak, hospitality, horeca, management. Van Housekeeping medewerker tot General Manager. We stemmen onze diensten af ​​op uw behoeften.

 

Tarieven

Wanneer u een wervingsbureau inhuurt, betaalt u vaak 20% tot 25% van het jaarsalaris van de werknemer als een vergoeding. Wanneer u een bureau inhuurt voor outsourcing, betaalt u meestal het dubbele uurtarief voor een werknemer. In vergelijking met outsourcing verdien je de investering van rekrutering in minder dan twee maanden terug. Bij Brink weten we dat het budget van hotels het niet altijd toelaat om dit te bekostigen. We streven ernaar een eerlijke prijs te hanteren voor onze services die ook past binnen het budget van de klant.

 

“ If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.” – Red Adair

Hoe kunnen wij u helpen?

1 + 9 =

BEL ME NU
Share This